logo-blauveterinaris-canet-areyns
93 794 33 29 Canet | 93 792 21 76 Arenys | Web en español
Alexandra Troy

 • > més informació

  Va començar a formar part de Blau veterinaris l’any 2008 com a auxiliar de veterinària en l’àmbit de vendes, atenció al públic i suport al veterinari. És responsable del laboratori, auxiliar clínica i de quiròfan.
  “Des de sempre m’han apassionat els animals i el món de la veterinària del qual m’he anat formant per poder aprendre més i ajudar en tot el que estigui al meu abast”

Jordi Calvo
 • > més informació

  Llicenciat en veterinària per la U.A.B. (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 1996. Després d’un any d’experiència laboral en clínica de petits animals a Barcelona, arriba a Canet per obrir un petit consultori (Centre Veterinari Sant Jordi) el 1997, i la Clínica Veterinària Sant Jordi l’any 2001, precedent de l’actual Blau Veterinaris. Compagina tasques de Gerència i Gestió amb la pràctica de la clínica veterinària, especialment en els camps de la dermatologia, la medicina interna i la cirurgia de teixits tous.
  Membre collegiat nº 2390 al COVB (Collegi Oficial de Veterinaris de Barcelona)
  Membre d’AVEPA (Asociacion de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales)
  Membre del GGA (Grupo de Gestión de AVEPA)

Jordi Illas

 • > més informació

  Llicenciat en Veterinària per la U.A.B. (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2003. Des d’aquest mateix any ha desenvolupat la seva tasca professional en diferents hospitals veterinaris de referència. S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2013. Les seves àrees d’interès són: la cardiologia, l’ ecografia abdominal i l’oncologia.
  Membre collegiat nº 7059140 al RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons)
  Membre collegiat nº 3508 al COVB (Collegi Oficial de Veterinaris de Barcelona)
  Membre de l’ESVC (European Society of Veterinary Cardiology)
  Membre de la VCS (Veterinary Cardiovascular Society)
  Membre del GECAR (Grupo de Especialistas en Cardiología y Aparato Respiratorio)
  Membre d’AVEPA (Asociacion de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales)

Judit Viudez
judit viudez

 • > més informació

  Va arribar al nostre equip l’any 2005 desenvolupant les funcions d’auxiliar de veterinària en l’àmbit de vendes, atenció al públic i suport al veterinari. Actualment coordinadora del personal auxiliar i responsable de recepció, vendes i administració.
  “Fa molts anys que sóc auxiliar, hi soc per vocació, perquè m’agraden els animals i m’encanta el tracte amb la gent i donar cada dia el millor de mi”

Mónica Colomina
monica-colomina

 • > més informació

  Darrera incorporació de Blau Veterinaris durant l’any 2014. Desenvolupa tasques d’atenció al públic en l’àmbit de recepció i d’ajuda al veterinari. Vaig començar la meva trajectòria com a auxiliar en l’any 2000 i en tots aquests anys he gaudit del tracte amb el client, amb els petits peluts i del treball en equip.

Sara Barrera
Sara Barrera

 • > més informació

  Llicenciada en Veterinària per la U.A.B. (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2006.
  Va ampliar la seva experiència realitzant una estància com a interna del Departament de Medicina i Cirurgia d’Animals Exòtics de la Facultat de Veterinària, i aprofundint els seus coneixements en l’atenció de les aus a Tenerife i de les tortugues marines al CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins).
  Va començar el seu exercici professional en el servei d’urgències d’un hospital de referència atenent petits animals i exòtics. El seu interès per la medicina d’exòtics la va portar a formar part durant 5 anys d’una clínica de referència a Madrid d’atenció exclusiva als exòtics.
  S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2015.
  Membre d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales) i del GMCAE (Grupo de Medicina y Cirugía de Animales Exóticos).
  Autora de diversos articles i publicacions científiques sobre diversos temes relacionats amb la Medicina i cirurgia d’Animals Exòtics.

Vanessa Alencar

 • > més informació

  Llicenciada en veterinària per la U.A.B. (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2011. Forma part de la plantilla de Blau veterinaris des de l’any 2011. Es dedica a la medicina interna i cirurgia general i té especial interès per la medicina felina. Membre collegiat nº 4589 al COVB (Collegi Oficial de Veterinaris de Barcelona)

Vanessa Güixens
Vanessa Güixens

 • > més informació

  Forma part de l’ equip des de 2010 on desenvolupa tasques en l’àmbit de recepció , atenció al públic i suport als veterinaris .
  M’agrada molt l’atenció al públic , el contacte amb els animals i sobre tot saber que estem per ajudar“.

Yolanda Sayol
Perruquera canina
info@blauveterinaris.com
Yolanda Sayol

 • > més informació

  Va començar com auxiliar veterinària però el seu gran interès des de sempre va ser la perruqueria canina.
  Al 1996 va iniciar els primers cursos i seminaris com a perruquera i des de llavors ha anat augmentant la seva formació de forma continua. Va ser fundadora d’un saló d’estètica canina l’any 2000 que va dirigir fins l’any 2013, on a més a més s’encarregava de la formació d’alumnes de perruqueria canina. La seva experiència li ha servit també per participar en múltiples exposicions de bellesa canina on ha obtingut primeres posicions en nombroses ocasions. Va guanyar el seu primer Best in show l’any 2011 a l’exposició internacional de Girona.
  S’incorpora a l’equip de Blau veterinaris l’any 2014.
  Actualment és encarregada de la secció de perruqueria i estilisme i imparteix classes a la clínica com a Artero coach per a l’ARTERO INTERNATIONAL ACADEMY.