logo-blauveterinaris-canet-areyns
93 794 33 29 Canet | 93 792 21 76 Arenys | Web en español
Royal Canin
consulta

Consultes i vacunacions

Oferim en cada visita un servei personal i especialitzat per a cada pacient mitjançant també les exploracions bàsiques per comprovar l’animal es troba en un bon estat de salut.

Laboratorio

Laboratori

El laboratori clínic consisteix en el diagnòstic clínic mitjançant els anàlisis que contribueixen a l’estudi, la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels problemes de salut. Disposem de maquinària específica per la realització (en la mateixa clínica) d’anàlisis de sang, anàlisis d’orina, citologies, cultius, serologies, coprològics i determinacions hormonals.

quirofano

Quiròfan

El quiròfan és una estructura independent en la qual es practiquen intervencions quirúrgiques i actuacions d’anestèsia i reanimació necessàries per al bon desenvolupament d’una intervenció.

eco

Ecografia

És molt útil per analitzar el desenvolupament fetal i transmet amb gran nitidesa les lesions amb contingut líquid. Ajuda a diagnosticar els tumors, vessaments, quists i inflamacions.

electro

Electrocardiograma (ECG)

Pot ser de gran utilitat tant si s’empra com a prova rutinària o fins hi tot com a prova complementària abans d’una cirurgia. Ens permet mesurar qualsevol dany al cor, si aquest batega correctament…

peluqueria

Perruqueria

Les nostres instal•lacions estan preparades per qualsevol raça i mida. La perruqueria canina té com a objectiu la cura del pèl i de la pell de l’animal amb banys i tractaments específics per cada tipus de raça.

alimentacion

Alimentació

Tot tipus d’alimentació per les diverses característiques de cada animal raça, pes, edat i dietes específiques.

complementos

Accessoris i complements

Oferim articles d’higiene (xampús, pintes, productes d’higiene bucal…) i altres tipus de complements (corretges, joguines…).