skip to Main Content
Carlota auxiliar técnica veterinaria

Carlota Roman

ATV

inf@blauveterinaris.com

Més informació

Apassionada pels animals, va descobrir que es volia dedicar professionalment a ells després de fer el batxillerat social de biologia. Ha realitzat diferents formacions relacionades amb animals salvatges a l’Institud d’Estudis Aplicats on també s’ha format com a Auxiliar Tècnica Veterinària. Arriba a Blau Veterinaris com a estudiant de pràctiques l’any 2021 per després quedar-s’hi com a personal auxiliar. Actualment realitza tasques de suport al veterinari, atenció al client i vendes.

“Treballar amb animals omple el meu somriure”

ferran-lopez-veterinario-blauveterinaris

Ferran López

Veterinari

ferranlopez@blauveterinaris.com

Més informació

Graduat en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2018. Durant aquell mateix any, va realitzar tasques com a veterinari en pràctiques al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa. Des d’aleshores ha desenvolupat la seva tasca professional tant a clínica com a hospital. S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2019. Les seves àrees d’interès són: la medicina de petits animals i la medicina i cirurgia d’animals exòtics.  Actualment combina la clínica diària de gos i gat amb la seva formació en medicina i cirurgia de nous animals de companyia.

Membre col·legiat núm. 5594 al COVB (Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona).

Membre d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales).

“Sempre a punt!”

imma-juvinya-auxiliar-veterinaria-blauveterinaris

Imma Juvinyà

ATV

info@blauveterinaris.com

Més informació

Va començar la seva trajectòria professional en l’administració, però sempre havia estat molt interessada en tot allò relacionat amb els animals, així que, quan va sorgir l’oportunitat de treballar amb ells, no s’ho va pensar gens. És vocacional. Va estar treballant 5 anys a Serveis Veterinaris d’Argentona i es va incorporar a Blau Veterinaris al juliol del 2019, quan les dues clíniques es van associar.

“Sóc auxiliar perquè m’encanten els animals, el tracte amb la gent i ajudar”

iolanda-calvo-comunicacion-marketing-blauveterinaris

Iolanda Calvo

Comunicació i marketing

iolandacalvo@blauveterinaris.com

Més informació

Diplomada en Turisme i T.E.A.T. ( Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques) per l’Escola Oficial de Turisme de Girona l’any 1998. Compta amb 25 anys d’experiència en el sector serveis, dels quals els darrers 8 han estat com a Revenue Manager. Membre de la comunitat de RevenueKnowMads (Primera i única comunitat a nivell mundial de professionals del Revenue Management, Marketing Digital i Distribució Hotelera). Orientada als resultats, arriba al departament de Comunicació i Marketing de Blau Veterinaris a meitat del 2020 amb la finalitat d’aportar els coneixements adquirits al llarg de la seva trajectòria professional i poder ajudar a maximitzar la rentabilitat i viabilitat del negoci buscant sempre la satisfacció del client. Actualment, entre moltes altres coses, és l’encarregada de gestionar les xarxes socials de Blau Veterinaris.

“Els petits detalls marquen la gran diferència “

jordi-calvo-veterinario-gerente-blauveterinaris

Jordi Calvo

Veterinari, soci propietari i gerent

jordicalvo@blauveterinaris.com

Més informació

Llicenciat en veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 1996. Després d’un any d’experiència laboral en clínica de petits animals a Barcelona, arriba a Canet per obrir un petit consultori (Centre Veterinari Sant Jordi) el 1997, i la Clínica Veterinària Sant Jordi l’any 2001, precedent de l’actual Blau Veterinaris. Compagina tasques de gerència i gestió amb la pràctica de la clínica veterinària, especialment en els camps de la dermatologia, la medicina interna i la cirurgia de teixits tous.

Membre col·legiat nº 2390 al COVB (Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona)

Membre d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales)

Membre del GGA (Grupo de Gestión de AVEPA)

jordi-illas-veterinario-blauveterinaris

Jordi Illas

Veterinari

jordiillas@blauveterinaris.com

Més informació

Llicenciat en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2003. Des d’aquest mateix any ha desenvolupat la seva tasca professional en diferents clíniques i hospitals veterinaris de referència. S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2013. Les seves àrees d’interès són: la cardiologia, l’ecografia abdominal i l’oncologia.

Membre col·legiat nº 7059140 al RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons)

Membre col·legiat nº 3508 al COVB (Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona)

Membre de l’ESVC (European Society of Veterinary Cardiology)

Membre de la VCS (Veterinary Cardiovascular Society)

Membre del GECAR (Grupo de Especialistas en Cardiología y Aparato Respiratorio)

Membre d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales)

Ser feliç fent el què faig em fa ser millor cada dia” 

Juditviudez Responsable ATVs

Més informació

Va arribar a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2005 desenvolupant les funcions d’auxiliar de veterinària en l’àmbit de vendes, atenció al públic i suport al veterinari. Actualment és la coordinadora del personal auxiliar i responsable de recepció, vendes i administració.

“Fa molts anys que soc auxiliar, hi ho soc per vocació, perquè m’agraden els animals i el tracte amb la gent. Cada dia miro d’exigir-me el màxim per donar el millor de mi”

llum-martinez-auxiliar-veterinaria-blauveterinaris

Llum Martínez

ATV

info@blauveterinaris.com

Més informació

S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2019 com a auxiliar de veterinària en l’àmbit de vendes, atenció al públic i suport al veterinari. Les àrees en que té un especial interès i on ara s’està especialitzant són: el suport en cirurgies i tasques clíniques i de laboratori.

neus-sanmarti-comunicacion-marketing-blauveterinaris

Neus Sanmartí

Comunicació i marketing

neussanmarti@blauveterinaris.com

Més informació

Llicenciada en Biologia per la UB (Universitat de Barcelona) l’any 2001. El seu interès pel desenvolupament personal i la comunicació neix amb la pràctica de Ioga. Després de 4 anys com a Instructora de Hatha Ioga, l’any 2014 es forma en PNL (Programació Neurolingüística) nivell Practitioner i posteriorment com a Coach personal en varies escoles de Barcelona i internacionals fins a certificar-se per ICF (Federació Internacional de Coaching) a nivell ACC (Associate Certified Coach). En els darrers anys el seu interès per la comunicació s’exten a nivell empresarial i l’any 2020 es forma com a Trafficker Digital (Institut de Tràfic Online) i s’especialitza en la creació, implementació i optimització de campanyes publicitàries a les xarxes socials. S’incorpora al departament de Comunicació i Marketing de Blau Veterinaris després d’haver-hi realitzat unes pràctiques de publicitat digital.

“Crec profundament que el canvi comença amb una bona comunicació amb una mateixa”

Paula auxiliar técnica veterinaria

Paula Alfaro

ATV

info@blauveterinaris.com

Més informació

Originària d’Argentina, arriba a Barcelona als 14 anys. La seva inquietud la porta a començar a treballar als 18 anys en diferents d’àmbits fins que, finalment, decideix dedicar la seva energia professionals a la cura dels animals, el somni de la seva infantesa. L’octubre del 2019 es forma com a Auxiliar Clínica Veterinària (ACV) i Auxiliar Tècnia Veterinària (ATV) a CIM on s’especialitza en petits mamífers.  S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris al 2021.

“Fins que no hagis sentit amor pels animals, una part de la teva ànima romandrà adormida. Sóc una catlover!”

Vicente veterinario

Vicente Murgadas

Veterinari

info@blauveterinaris.com

Més informació

Llicenciat en Medicina Veterinària a la Universitat Major de Santiago de Xile (1999-2005). Després de deu anys treballant a la Clínica Veterinària Triovet, a Sant Carles, Ñuble (Xile), viatja a Espanya per formar un projecte familiar i professional nou i desafiant.

La seva primera feina com a veterinari de petits animals a Catalunya és a la Clínica Veterinària Mataró. S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2021 on es centra en la medicina preventiva i en tractar diferents casos clínics mitjançant el diagnòstic, el tractament i el seguiment.

Les àrees principals d’interès són la medicina interna.

Membre col·legiat número 1275Gi al COVGi (Col·legi Veterinari de Girona)

“Cada dia s’aprèn alguna cosa nova”

xenia-glanadell-veterinario-blauveterinaris

Xènia Glanadell

Veterinària

info@blauveterinaris.com

Més informació

Doble graduada en Veterinària i Ciència i Producció Animal a la Universitat de Lleida. 

Pràctiques extra-curriculars a diversos hospitals i va treballar com a auxiliar mentre finalitzava en seus meus estudis

Realitza les pràctiques curriculars a l’Hospital Veterinari de Fauna Salvatge del GREFA a Madrid, on va aprendre i desenvolupar tasques com a veterinària d’animals exòtics i fauna salvatge.

Té un gran interès pels animals exòtics i la fauna salvatge, així com per la neurologia.

Membre col·legiada nº 1291GI al COVGi (Col·legi de Veterinaris de Girona)

Per entendre els animals el primer és estimar-los

imla-sayol-peluquera-canina-Blauveterinaris

Yolanda Sayol

Perruquera canina

info@blauveterinaris.com

Més informació

Va començar com auxiliar veterinària però el seu gran interès des de sempre va ser la perruqueria canina. Al 1996 va iniciar els primers cursos i seminaris com a perruquera i des de llavors ha anat augmentant la seva formació de forma continua. Va ser fundadora d’un saló d’estètica canina l’any 2000 que va dirigir fins l’any 2013, on a més a més s’encarregava de la formació d’alumnes de perruqueria canina. La seva experiència li ha servit també per participar en múltiples exposicions de bellesa canina on ha obtingut primeres posicions en nombroses ocasions. Va guanyar el seu primer Best in show l’any 2011 a l’exposició internacional de Girona. S’incorpora a l’equip de Blau Veterinaris l’any 2014. Actualment és encarregada de la secció de perruqueria i estilisme i imparteix classes a la clínica com a Artero coach per a l’Artero International Academy.

“Dona el millor als qui més amor et donen”

Andrea estudiante en prácticas

Andrea Latre

Auxiliar en pràctiques

Royal Canin

Col·laborem amb DADA
(Defensa dels Animals d'Arenys de Mar)

logo-defensa-dels-animals-arenys-de-mar
Back To Top