skip to Main Content

Contractar un pla de salut per la teva mascota és invertir en la seva qualitat de vida i en la teva

Què són?

Són un conjunt de mesures preventives programades anualment i destinades a garantir el benestar de la teva mascota i la teva tranquil·litat. Estan adaptats a les seves necessitats en funció de l’etapa de la vida en què es trobi i te’n podràs beneficiar, no només quan la teva mascota estigui malalta, sinó amb la prevenció i el diagnòstic precoç de malalties que puguin posar en risc la seva vida.

Inclouen revisions periòdiques, proves, vacunacions i tractaments preventius imprescindibles en cada etapa de la seva vida (cadell, adult i sènior).

pareja-con-perro-en-sofa

PER QUÈ CONTRACTAR UN PLA DE SALUT?

Tranquil·litat

La teva mascota és un membre més de la família i per tant la seva salut i benestar és el més important. Un seguiment professional, continuat i de qualitat de la seva salut, t’aportarà la tranquil·litat que necessites per poder gaudir plenament de la seva companyia.

Comoditat

És una manera còmoda de portar un control veterinari i sanitari de la teva mascota. Els nostres professionals estaran atents al seu calendari de vacunacions, desparasitacions i visites de control rutinàries perquè tu no t’hagis de preocupar de res.

Estalvi

Suposa un estalvi important pel que fa a la contractació d’aquests productes i serveis de manera individual. A més, disposaràs d’importants descomptes en la resta de serveis veterinaris, productes i accessoris per a la teva mascota.

Posa la salut de la teva mascota en les millors mans

Royal Canin

Col·laborem amb DADA
(Defensa dels Animals d'Arenys de Mar)

logo-defensa-dels-animals-arenys-de-mar
Back To Top